De beste back-up voor het mkb

Veeam

Lees verder

Veeam

Veeam Backup Essentials

Powered by Veeam Backup & Replication en Veeam ONE


Veeam® Backup Essentials™ biedt krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare functies voor back-up, herstel, monitoring en rapportage voor maximaal 50 virtuele, fysieke en cloud-based workloads. Dit is inclusief back-up voor VMware vSphere, Microsoft Hyper V, Nutanix AHV, Windows- en Linux-servers, NAS, AWS, Azure, Google Cloud Platform en meer.

Bovendien is er voor Veeam Backup Essentials een eenvoudig te beheren licentiemodel beschikbaar: de Veeam Universal License (VUL). VUL is een overdraagbare licentie per workloads voor de bescherming van alle workloads op één platform, zowel on-premises als in de cloud.
 

Wil je zeker weten dat je de controle hebt over jouw Microsoft 365-gegevens?


Microsoft 365 biedt een groot aantal services, maar uitgebreide back-up van uw gegevens hoort daar niet bij.

Wanneer je niet beschikt over een back-up van uw gegevens, wees je dan bewust van de gevolgen:

  • Een onopzettelijke verwijdering van een gebruiker wordt in het hele netwerk gerepliceerd
  • Externe risico's, zoals malware, virussen en ransomware, kunnen de reputatie van jouw bedrijf op het spel zetten en interne gegevens en klantgegevens beschadigen
  • Wettelijke en compliancevereisten: als je niet in staat bent om snel e-mails, bestanden en andere kwijtgeraakte gegevens terug te vinden, staan jouw actielijstjes boordevol zware boetes, strafrechtelijke vervolging, juridische geschillen en alle gevolgen van dien

Met Veeam® Back-up for Microsoft 365 kun je het risico op verlies van toegang tot en controle over jouw Microsoft 365-gegevens beperken, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat jouw gegevens altijd beschermd zijn.